Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

zaterdag 14 juli 2012

Parkeergeld

Vandaag wederom een bewolkte dag met vanmorgen een klein buitje. De temp. om 16.45 uur is 27,1 graden en een LV van hoger dan 90%. Nauwelijks wind.
Omdat er regen werd voorspeld en inderdaad de lucht grijs was werd er vandaag niet op dak geschilderd. Dus wij dachten een rustige dag te hebben. En dat was ook zo. Deze week las ik in De Telgraaf dat het parkeergeld drastisch omhoog gaat, vooral in de grote steden in Holland. Hier is gratis parkeren in de nabijheid van winkels, banken en supermarkten ook nauwelijks onmogelijk. Zodra je in-of opstapt komt er een parkeerwachter naar je toe om geld te innen. Als je met de motor bent dan kan je gewoon je helm op de spiegel hangen. Hij bewaakt 'm. Druk fluitend zorgt hij er ook voor dat je ongehinderd de parkeerplek kan verlaten. Zelfs bij het verlaten van de Pasar Malam moet er parkeergeld betaald worden. De kosten zijn 1000 roepia's (8,5 cent) voor je motor en 2000 roepia's (17 cent) voor de auto. Dus een schijntje in vergelijking met die absurde Hollandse tarieven.
met de parkeerbonnetjes in de aanslag heeft de parkeerwachter zichzelf ook geparkeerd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten