Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

zondag 8 juli 2012

In de kleine ruimte

Een zwaar bewolkte dag met toch in de middag af en toe het zonnetje maar de vooruitzichten zijn regenkansen. Ondanks dat een LV van 66% met een temp. vandaag om half 5 van 30,7 graden met een klein briesje.
We hebben al meerder malen geschreven over de metselaar die de afgelopen 2 weken hier aan het werk is om de buitendouche een ander aanzien te geven. Hij is niet echt snel, niks vreemd hier, maar hij is er de gehele dag om op zijn manier te werken en weet zich ongekend zittende te houden in de kleine ruimte. Nooit op zijn knieën maar altijd op zijn hurken.
Maar morgen hebben we een verrassing voor hem. Bij het metselen van de waterbak opperde ik het plan om stevig plastic in de bak te leggen om lekkage tegen te gaan. Hij reageerde direct van "plastic tidak bagus" oftewel plastic is niet goed. Hij zei dat ze hier altijd in dat soort situaties met keramiektegels werken. Dus oké dan maar op zijn manier. Gisteren was de bak voor de waterlelies klaar en wat zwerfkeien erin gelegd voor het waterornamentje. We hebben dit gevierd met een biertje en een handje pinda's. Een soort pannenbier maar dan anders. Voor die Balinezen een klein feestje. Vanmorgen hebben we de bak gevuld om ook het pompje te testen. En ja hoor ons voorgevoel kwam helemaal uit....de bak.....zo lek als een zeef!
werkend op 1 vierkante meter

1 opmerking:

  1. Niet klagen, als je een dag prijs afspreekt wordt je gewoon belazerd door die lui. Hier in Lovina hetzelfde. Met een vaste prijs moet je eens zien hoe hard ze kunnen werken.

    BeantwoordenVerwijderen