Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

dinsdag 24 juli 2012

5 uur in de middag

Gisteren in de morgen een spat regen maar verder was de dag prachtig met normale temperaturen van rond de 28 graden. Het is nu 7.08 uur en het is 21,1 graden en dat mag frisjes genoemd worden. Maar het ziet er naar uit dat zometeen de zon zich gaat melden en dan wordt het weer lekker. 
Gisteren was het internet zo belabberd dat ik niet heb kunnen schrijven. Vandaag gaat de poging, weliswaar met veel geduld, zeker lukken ondanks de traagheid. 
Jeanette is inmiddels al een week op het park om te genieten van haar welverdiende vakantie. Zaterdag gaan we naar Sanur voor wat boodschapjes en dan pikken we zondag Wally op van het vliegveld want die hunkert ook om terug te komen naar Yeh Kuning. Hij is een maand in Thailand geweest maar hij heeft al geschreven dat het daar lang niet zo gezellig en gemoedelijk is als hier op het park.
Regelmatig komt Jeanette een bakkie koffie doen en dan ook "en passant" even bijkletsen. Maar dagelijks om 5 uur in de middag dan is het tijd voor een glas Bintang. Met haar Black Berry in de hand meld ze zich dan roepend als een dorstige in de woestijn. Knabbelend met een handje pinda's of borrelnootjes slobberen wij het gerstenat over de zuigende tong naar binnen. Vooral de eerste slok is voor ons allen een groot genot. Vanaf maandag zal Wally ook van de partij zijn.
Happy hour!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten