Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

vrijdag 20 juli 2012

Ceremonietroep

Vandaag bijna geheel zwaar bewolkt. Gelukkig geen regen meer zoals gisteren en eergisteren. Vanaf morgen gaat het beter en zonniger worden. De temp. bleef vandaag steken op 27,5 graden bij een hoge LV van meer dan 90%.
Bali is een eiland van hindoegoden en tempels. Daarbij horen ook vele ceremonies en offers. Zoals gisteren werden massaal de tempels bezocht. Ook vanuit een nabijgelegen tempel aan het strand werden er veel offertjes naar het strand gebracht. Helaas laten ze alles achter zoals ze het neergegooid hebben. Voor de dorpshonden een uitgelezen kans  om nog wat lekkere hapjes uit deze puinhoop te hengelen. Wellicht hoopt men dat er één of andere zeegod komt die grote golven bestelt om deze giga-afvalberg richting bijv. Sri Lanka weg te laten drijven en dan zijn ze er ook van af. En dan te bedenken dat er grootste milieuplannen zijn op Bali. Verzinnen is het ene maar uitvoeren is het andere en dat gaat toch een hele lastige klus worden.
Snuffelende dorpshonden op zoek naar iets lekkers in deze puinhoop

1 opmerking: