Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

vrijdag 19 juni 2020

Harde aktie - Corona

De COVID-19 task force Klungkung heeft eindelijk besloten maatregelen te nemen en de traditionele markt Galiran tijdelijk te sluiten. Dit omdat de handelaren op deze markt een bron van overdracht van het corona virus zijn. De markt wordt gesloten vanaf aanstaande Maandag tot en met Woensdag. Protesten van de handelaren op de markt dat zij op deze manier inkomsten mislopen zijn terzijde geschoven als niet relevant in dit geval. Het stoppen van de verspreiding van het corona virus is belangrijker.
Indien de markt weer opengaat dan dient iedere handelaar eerst een geldig bewijs van negatief resultaat op de rapid test te overleggen. Zonder bewijs wordt de handelaar de toegang tot de markt ontzegd. Tijdens de sluiting wordt de hele markt gedesinfecteerd. In de directe omgeving van de markt wordt alle handel die daar aanwezig is verwijderd. De omgeving moet helemaal vrij zijn en blijven voor een betere ventilatie. Verder komen er meerdere plekken om de handen te wassen, apparatuur om te dedindecteren en vuilnisbakken. Verder worden alle 1,700 getest.
Bron. G.S.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten