Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

dinsdag 2 juni 2020

Corona - Toerisma

Velen zullen er wasrschijnlijk op iets anders gehoopt hebben maar de gouverneur van Bali is voorlopig niet van plan Bali te openen voor toeristen. De prioriteit wordt gelegd op gezondheid en het opstarten van de lokale economie. Toerisme kont helemaal achteraan.  Dit komt ook overeen met hetgeen president Jokowi eerder deze week had verkondigd.
Bali is aangewezen als een van de pilot projecten voor het implementeren van het CHS: het "new normal". Pas als dit volledig is geimplementeerd, geverifieerd dst het werkt, de mensen de discipline hebben de nieuwe regels ook na te leven en het corona virus echt onder controle is gaan de grenzen pas open voor het toerisme.
Ook vandaag gaf de gouverneur aan dat Oktober op dit moment het meest realistisch is. En dat komt ook overeen met hetgeen gisteren door de minister van toerisme in Jakarta als optimistisch scenario is aangegeven. Juni en Juli alles implementeren, Augustus open voor binnenlands toerisme  September voor toeristen uit de regio en daarna stapsgewijs toeristen uit andere "veilige" landen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten