Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

vrijdag 5 juni 2020

Corona - Toerisme


De gouverneur van Bali, Wayan Koster, benadrukte nogmaals dat hij nog geen plannen heeft om het toerisme op het eiland van de goden te openen.  Hij herhaalde dit toen hij werd ontvangen door een aantal media na het indienen van de Social Assistance for Cash Assistance for Educational Development (BST-SPP) in het Wiswa Sabha Building, het gouverneurskantoor van Bali, donderdag (4/6).
 .
 "Ik zal niet worden geprikkeld door de drang om snel het toerisme te openen. De volksgezondheid moet echt prioriteit krijgen, vooral omdat Bali als grootste toeristische bestemming erg kwetsbaar is", zei hij.

Koster zei dat hoewel hij tot nu toe niet bereid was het toerisme te openen, dit niet betekende dat hij de verschillende ingediende voorstellen niet had afgewezen.  Hij beweerde verschillende voorstellen te overwegen, maar de opening van het toerisme op Bali wacht alleen op het juiste moment.  De toerismesector wordt volgens hem als laatste geopend in vergelijking met andere sectoren.

Bron:  Sumber @ tribunbali

Geen opmerkingen:

Een reactie posten