Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

dinsdag 30 juni 2020

De lagere school

Vanwege het Coronavirus zijn vanaf maart op Bali de scholen gesloten. Als wij in de morgen aan de wandel gaan komen we langs één van de twee SD Scholen In Yehkuning. SD School is de Lagere school. Sinds de sluiting van de school hebben we nog niemand daar gezien terwijl normaliter om zeven uur het schoolplein vol is met kinderen. Het gebouw en het plein is niet alleen verlaten maar er gebeurt echt helemaal niks en dat is te zien aan het onkruid dat welig tussen de tegels groeit. Onderhoud wordt er niet of nauwelijks gepleegd. Reparaties worden alleen uitgevoerd als er echt iets stuk is maar dat geldt niet voor een ruitje van een klaslokaal of afbrokkelende muren door het vocht...dat heeft geen prioriteit. De school is 50 jaar oud (bouwjaar 1969). Een goede sopbeurt of een likkie verf zullen de lokalen niet krijgen....vóór de les wordt er geveegd en dat is het.
Momenteel is het vakantie en de planning is dat de school weer op 13 Juli gaat beginnen. Maar gezien de Coronasituatie valt dit nog te bezien.



Wastafel ...Coronaproof






Geen opmerkingen:

Een reactie posten