Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

donderdag 30 juli 2020

Bali weer open

Op 31 Juli is de nieuwe start van het domestic (binnenlands) toerisme. Hiervoor heeft de gouverneur in Circular Letter 15243 van 2020 de voorwaarden vastgelegd waarop toeristen Bali mogen betreden. Dit zou een voorbode kunnen zijn van hetgeen internationale toeristen straks ook moeten ondergaan.
Toeristen die Bali willen bezoeken moeten "corona-vrij" zijn. Dit moeten zij aantonen middels een certificaat van een negatieve PCR swab test of minimaal met een certificaat van een rapid test uitgegeven door een daarvoor bevoegde instantie. Deze test mag niet langer dan 14 dagen voor het betreden van Bali zijn uitgevoerd.
Toeristen die niet in het bezit zijn van een certificaat moeten verplicht bij binnenkomst een PCR swab test of rapid test ondergaan. Tijdens het wachten op de uitslag worden toeristen ondergebracht in een quarantaine facilitieit van de overheid van Bali. De kosten van de test en het verblijf in het quarantaine centrum zijn voor rekening van de toerist.
Voor vertrek naar Bali moet iedere toerist verplicht de LOVEBALI applicatie invullen. Deze applicatie is te vinden via

https://lovebali.baliprov.go.id/

De accommodatie waar de toerist verblijft is verplicht te controleren dat iedere toerist dit ook heeft ingevuld.
Tijdens het verblijf op Bali dienen toeristen zich verplicht te houden aan de regels van het "New order of Bali life protocol". Indien toeristen zich niet aan de voorgeschreven regels houden dan worden er sancties opgelegd conform de op dat moment geldende richtlijnen.
Heeft een toerist klachten dan kan hij die kenbaar maken via de LOVEBALI applicatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten