Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

zondag 5 juli 2020

Pamahayu Jagut Ceremonie

De gouverneur van Bali, Koster, heeft de Upacara Pamahayu Jagut in de tempel van Besakih bijgewoond. Deze ceremonie wordt samen met Purnama gehouden om de zegening te vragen voor het aanstaande "nieuwe era". De gouverneur zei dat de “ceremonie van het universum" uit toewijding en vreugde is gehouden om de zegening van de god Sang Hyang Widhi Wasa te vragen Bali te verlossen van het corona virus.
De gouverner zei verder dat hij zijn uiterste best heeft gedaan in de bestrijding van het corona virus en vooral in het zoeken van een balans tussen de economische belangen en de gezondheid van de Balinees.
Verder gaf hij nog een keer aan dat vanaf 9 Juli zijn 3-stappen plan ingaat. Eerst gaat op 9 Juli de economie (niet het onderwijs en toerisme) opengesteld worden voor de lokale bevolking. Ook zullen bepaalde toeristische plekken opengesteld worden voor het publiek.
In de 2de fase die begint op 31 Juli wordt dan de toerisme sector opengesteld. Dit alleen voor binnenlandse toeristen.
In de 3de fase die begint op 11 September wordt Bali dan ook opengesteld voor het internationale toerisme. Dit is dan precies 42 dagen na het begin van de 2de fase.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten