Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

donderdag 2 juli 2020

De wind - Corona

Gouverneur Koster heeft vandaag dan aangekondigd dat op 9 Juli, ongeacht de ontwikkeling van het corona virus, het nieuwe era in het leven van de Balinees begint. Dit voor alle sectoren met uitzondering van toerisme en educatie en alleen voor de inwoners van Bali.
De Pamahayu Jagat ceremonie bij de Pura Agung Besakih luidt een aantal nieuwe era arrangementen in die samenvallen met Purnama Sasih Kasa op 5 Juli. De ceremonie zal opgevolgd worden door gebedsdiensten in iedere pura op Bali gelijktijdig om 10.00 uur. Al deze gebeden moeten ervoor zorgen dat het corona virus snel over zal waaien. Naast Besakih zal het ritueel ook geschieden in het dorp Kayangan.
Alle lokale dorpsopperhoofden is met klem verzocht ervoor te zorgen dat op 9 Juli alles gereed is volgens het CHS protocol. Daarnaast moeten zij concrete stappen ondernemen om de bevolking de benodigde disciplines bij te brengen.
Samenscholingen zijn niet toegestaan. Iedereen moet een monddoekje dragen en physical distancing in acht nemen. Op selektieve basis zullen toeristische attracties worden opengesteld. Het "nightlife" en helemaal de tajen zijn niet toegestaan.
Als alles goed verloopt dan kan Bali vanaf 31 Juli open gaan voor domestic toeristen.
Bron: Balipost en G.S

Geen opmerkingen:

Een reactie posten