Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

maandag 6 juli 2020

Antivirus halsketting

Het blijft hier altijd weer een verrassing wat er iedere keer weer uit de kokers van de ministers in Jakarta komt. Nu heeft de minister van landbouw het middel ontdekt om de bevolking te beschermen tegen het corona virus: de "antivirus halsketting". Deze halsketting is ontwikkeld door zijn Health Research & Development Agency en gaat volgende maand in massa-produktie. Het is een van de 4 middelen die zijn ministerie heeft ontwikkeld.
Uit 700 verschillende soorten eucalyptus hebben zij er eentje gevonden die het corona virus kan doden.
Volgens deze minister, en oud-gouverneur van Zuid Sulawesi, stelt dat als je 15 minuten deze halsketting draagt je 42% van het virus doodt. Draag je de halsketting 30 minuten dan is dit zelfs 80%.
Nu wordt eucalyptus ook gebruikt in middeltjes om de ademhaling wat te vebeteren bij een verkoudheid maar om gelijk maar te stellen dat het coronavirus er door gedood wordt???
Geleerden hebben erop aangedrongen dit niet massaal aan de bevolking te verspreiden zolang dit niet door onafhankelijke wetenschappers is onderzocht en bewezen. Dit zou bij de bevolking een soort van "schijnveligheid" kunnen oproepen met mogelijk vergaande gevolgen.
Never a dull moment in Indonesia!
Bron: Balipost en G.S.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten