Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

donderdag 13 augustus 2020

Bali niet open op 11/9

Op 11 September heeft Bali aangekondigd de eiland grenzen open te stellen voor buitenlandse toeristen. Althans, dat was het plan van de gouverneur volgens de Balinese goden kalender. Helaas is dat volledig afhankelijk van hetgeen de centrale overheid in Jakarta besluit. En die heeft besloten dat tot eind 2020 de grenzen van Indonesie gesloten blijven voor buitenlandse toeristen
Volgens het hoofd van het Bali Provincial Tourism Office kan het besluit om 11 September Bali te openen voor buitenlandse toeristen dus niet worden uitgevoerd. Bepalend voor het toelaten van toeristen is ook het beleid van andere landen.
Als landen, vooral landen die de Bali markt bedienen, een verbod voor hun burgers hebben ingesteld om naar het buitenland te mogen reizen (code oranje of rood) dan zal het Bali toerisme nog steeds niet van de grond komen.
Verder betoogde hij dat wat de gouverneur had afgekondigd slechts een plan was. Het heropenen van Bali is geheel afhankelijk van het beleid van de centrale regering.
Ondertussen weigert de gouverneur van Bali zijn plannen voor 11 September te wijzigen maar die zal toch echt naar de poppen moeten dansen van Jokowi.
Bron: G.S en Balipost

Geen opmerkingen:

Een reactie posten