Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

vrijdag 19 juli 2013

Veel vis

6 juli 2013.
We hadden dit absoluut niet verwacht maar de afgelopen nacht was pyamawaardig. We werden beide wakker met onderkoelingsverschijnselen over het gehele lichaam. Het is lang geleden dat we het zo koud hadden. Met een temperatuur van 18 graden is dit toch wel aan de frisse kant. Dus midden in de nacht met de zaklamp wat kleren aangetrokken en weer terug onder de klamboe want ook dat is hier geen overbodige luxe. Vanmorgen om 09.00 uur zijn we met een bootje uitgevaren naar het "Katrina Reef" om te gaan snorkelen. Geweldig mooi daar!
Terug naar Poyalisa Island en na de lunch weer met het bootje maar nu naar het "Petri-Heidi Reef". Nog mooier dan het rif van 's morgens. Heel veel gekleurde vissen en heel veel mooi prachtig onaangetast koraal. Wij kunnen ons niet voorstellen dat er nog mooiere plekken zijn om te snorkelen. Op de terugweg werden we overvallen door een heftige regenbui maar dat kon de pret niet drukken want het was een geweldig mooie dag. 
Ons achterterras op "Poyalisa Island" met uitzicht op zee
Even visjes kijken
Een "Clownfish" ook wel bekend als "Nemo"


Geen opmerkingen:

Een reactie posten