Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

vrijdag 19 juli 2013

Poyalisa in Bomba (Togean Islands)

5 juli 2013.
We hebben overnacht in Marina Cottages in Ampana. Een plaats waar meerdere moskeeën de ochtendstilte verstoren. Het is zes uur in de ochtend....tok...tok...tok...wat is dat nu weer op de veranda...een kat?....nee...een hond?...nee.....wat dan? Jac. springt uit bed en gluurt door het raampje......en ja hoor moeder de geit met kroost op zoek naar wat lekkers. De buren hebben laat gegeten en hebben het bord met een restje bami goreng laten staan en dat was erg welkom bij onze gasten.
Om half tien zijn we naar de haven gebracht om met een bootje naar het resort Poyalisa te varen. Deze 12 houten hutjes  liggen op een heel klein eilandje. Na twee en een half uur varen lagen we aan op dit prachtige stukje van de Togeans. We werden welkom geheten door witte strandjes en kristal helder blauw water. Even schonen lakens regelen en door naar de lunch want hier is al het eten 3x per dag, thee en koffie inbegrepen. De prijs is RP 175.000 pp/pn en dat is 14 euro. 
Helaas scheen de zon niet maar dat heeft ons niet weerhouden om een uurtje "great" te gaan snorkelen. Vanuit de hut het strand op en zo zwemmend over het koraal. Vanavond na het avondeten is het tijd voor een rijkelijke fles Bintang. Cheers!
Inschrijven op de passagierslijst
Aan boord!
Het bootje vertrekt zo
Foto boven: lol op de boot.                                            Foto onder: de hutjes van Poyalisa

Geen opmerkingen:

Een reactie posten