Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

dinsdag 18 oktober 2016

De paraplu

Gisteravond regende het al maar vandaag is het nog slechter. Het staartje van een cycloon zorgt voor wind en veel slagregens. Het gehele straatbeeld is verzopen. Honderden paraplu's sieren het natte buiten. Ze zijn hier in Hongkong wel wat gewend en weten er ook probleemloos mee om te gaan. Doordat bijna iedereen een plu heeft zorgt dit ook voor nattigheid in winkels en shoppingmalls. Maar hier hebben ze wat op gevonden. Een parapluplasticzakautomaat. Bij de entree is het verplicht een zak om je plu te doen om te voorkomen dat je met een druipende naar binnen gaat. Je kan kiezen voor een kleine of een grote zak, afhangende van de grootte van je plu.
Onze planning voor vandaag is in het water gevallen en dat hebben we opgelost met een uurtje IKEA, koffie drinken en een Dim Sum- lunch. En ook nog even langs bij Apple store. Daar stonden zoveel mensen dat we dachten dat alles gratis is maar helaas. De middag is ingeruimd om te rusten. 




De parapluplasticzakautomaat

Foto onder: voor de lunch een paar Dim Sum gerechten verobert
Foto onder: de Apple store

Geen opmerkingen:

Een reactie posten