Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

woensdag 15 mei 2013

verkiezingen

Het is vandaag 15 mei en dat is de dag van de verkiezingen op Bali. Voor bijna iedereen een vrije dag. Vandaag wordt gestemd of de huidige gouverneur Made Pastika mag blijven zitten. Toen wij vanmorgen wegreden bij onze vrienden Leo en Anjo in Sanur dachten we dat het erg druk zou zijn op de weg omdat bijna iedereen zich moet verplaatsen om te kunnen stemmen. De stemgerechtigden mogen alleen stemmen in de plaats/district van herkomst. En dat betekent voor velen dat ze 2 a 3 uur moeten rijden op de motor of met de bus om te kunnen stemmen. Uiteraard wordt deze dag dan gecombineerd met familiebezoek.
Made Pastika, de gouverneur van Bali
Maar het tegenovergestelde gebeurde. Het was juist erg rustig op de weg van Denpasar naar Gilimanuk. Ondanks de verkeersrust lagen er toch weer drie vrachtwagens op zijn kant of op zijn kop met natuurlijk weer een dikke file. Bij de laatste truck was het goed raak want ze waren net bezig om de "ingedeukte" truck uit de berm te trekken met lieren. Het verkeer stond muurvast. En wij ook!
het verkeer stond volledig vast
dus genoeg tijd om de ramptoerist uit te hangen

de politie kijkt toe en doet niets...
hoeven ook niets te doen, het regelt zichzelf!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten