Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

donderdag 30 mei 2013

een dode mus

Het is net over negenen en de zon laat zich, omringd door een strak blauwe lucht, zien. De temp is 26.6 graden en de LV is 35%.
Denkende dat de regentijd aan het einde is gekomen werden we de afgelopen week dagelijks verrast door flinke regens. Hopelijk waren dit de laatste stuiptrekkingen.
De afgelopen twee dagen waren erg rustig mede doordat het 3G netwerk voor het internet volledig plat lag. Zelfs bellen was niet mogelijk. Af en toe werden we lekker gemaakt door een minuutje internetsignaal maar daarna was het weer snel over. Tijdens deze 2 dagen zijn we wel 10 x even blij gemaakt. Maar het bleek steeds een dode mus te zijn want het duurde steeds maar even. Vanmorgen was het wel wat beter maar op het moment dat ik dit schrijf zie ik het signaal weer verdwijnen. Ik wacht dus op de volgende opleving om dit verhaaltje te kunnen publiceren. Geduld...geduld...geduld.....brrrrr...het is niet anders.

Het is inmiddels 4 uur in de middag en we mogen weer gebruik maken van een redelijk "normaal" internet. Hiep Hiep

Geen opmerkingen:

Een reactie posten