Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

woensdag 13 januari 2016

Arrestatie

Bali is een heerlijk stukje Indonesie maar doe geen gekke dingen. Blijf met je handen af van de kinderen en drugs anders loopt het slecht met je af!











Australische pedofiel opgepakt op Bali


13-01-2016 | NIEUWS


De Indonesische politie heeft een 69-jarige Australiër opgepakt op verdenking van het misbruiken van vier kinderen op Bali. De man woonde al drie jaar op het eiland in een huurwoning in Tabanan.
Aan de hand van informatie van lokale bewoners besloot de politie de verdachte te volgen. 'We volgden hem toen hij samen met twee meisjes aan het fietsen was. Toen hij bij zijn woning was aangekomen, arresteerden wij hem', aldus een politiewoordvoerster zoals geciteerd door The Sydney Morning Herald.
Vermoed wordt dat de verdachte deel uitmaakt van een internationaal pedofielennetwerk en dat een lokaal netwerk hem toegang tot lokale kinderen verleende.
Op de website van mensenrechtenorganisatie Terre des Hommes staat dat de slachtoffers van de Australiër, allen meisjes, uit arme families komen en verleid werden met cadeaus. Ook betaalde de man bezoekjes aan de tandarts voor hen. Volgens Terre des Hommes staat de verdachte bij de Australian Federal Police bekend als pedoseksueel.
Kindersekstoerisme vormt een ernstig probleem op Bali. De Indonesische immigratiedienst ontzegde tussen januari en september 2015 vijftien pedoseksuelen de toegang tot het populaire toeristeneiland. Het merendeel van hen kwam uit Australië.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten