Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

donderdag 7 augustus 2014

biljarten

Een prachtige dag! Volop zon en niet te warm. Overdag 30 graden. Het is genieten in de droge tijd. De nachten zijn koel met 23 graden en dat slaapt een stuk lekkerder dan de benauwde regentijd. Alhoewel valt er in de droge tijd wel af en toe een buitje maar dat wordt van harte welkom geheten door de tuin.
De klus van het afdak is weer geklaard en is er weer tijd voor andere dingen zoals een biljarten met vriend Jan. Hij woont in Negara en heeft een mooi biljart in de woonkamer en dat staat er niet voor niks. Een poolbiljart met alles erop en eraan behalve de verlichting. Die ligt al maanden in een doos in de kast dus was het eergisteren tijd voor het ophangen en aansluiten. De lampen hangen inmiddels maar de elektricien heeft vergeten het stopcontact en de ophanghaken op de juiste middellijn te plaatsen. Ook de bijgeleverde ophangkettingen zijn te kort. We kunnen nu wel spelen mét verlichting wat hopelijk mij helpt af en toe te winnen van Jan. Tot nu toe is hij te goed voor mij maar om de spirit erin te houden mag ik ook af en toe een potje winnend afsluiten. Maar tijden kunnen veranderen. De verlichting krijgt een vervolg want binnenkort gaan we 'm op de juiste hoogte en in de midden plaatsen. 
Jan is nu nog de beste van ons twee....

het ophangen van de verlichting is in...process....eerst koffie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten