Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

dinsdag 26 juni 2012

Pasta

Het is maandagavond en het is de zoveelste zwoele zomeravond met de krekels op de achtergrond en de muggen zwermend om ons hoofd. Het is 22.15 uur en de temp. is 25,9 graden en de LV 88%. Na een dag met veel wind is het nu windstil. De ruisende zee is goed te horen; een genot!
Vandaag is de metselaar verder gegaan met de renovatie van de buitendouche. Aan de voorzijde heeft ie een bak gemetseld bestemd voor waterlelies. Morgen gaat ie verder met het zetten van marmer. Wij hebben ons beperkt tot het geven van aanwijzingen en het halen van een klein partijtje groen marmer voor de rand en koffie drinken met de buurman. We zijn niet naar de Pasar Malam gegaan maar we hebben thuis pasta met bolognaisesaus gegeten. Het Australische Carrefourgehakt hadden we al ingevroren liggen en wokkelpasta is ook hier verkrijgbaar. Een potje kant en klare saus erbij en hoppa....smikkelen maar! Een bak sla maakte het geheel af. Effe wat anders dan rijst of mie.
Paktarke (rechts) en z' n maatje 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten