Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

maandag 27 mei 2019

Spanje

Onze trouwe bloglezers weten dat wij 12 jaar in Spanje gewoond en gewerkt hebben. Een deel van ons leven ligt in dat mooie land. Wij vinden het heerlijk in Indonesië maar soms hebben we behoefte aan het Spaanse leven. Het lekkere eten, de heerlijke rode wijnen en de zon zonder een natte rug.
Op 22 mei jl. zijn we vertrokken voor een rondreis door een deel van Spanje. Na aankomst op het vliegveld Barajas van Madrid zijn we met onze huurauto naar Toledo gereden. Een prachtige stad met veel bezienswaardigheden. We bivakkeren in een hotel in de oude binnenstad, op loopafstand door de smalle straatjes, van de bijv. de prachtige kathedraal en de 1000 jaar oude moskee.
Na drie dagen Toledo zijn we gisteren weer in de auto gestapt om door de provincie Castilla La Mancha, waar Don Quichot tegen de windmolens vocht, naar Granada te rijden. Bij het binnenrijden van Granada zien we de besneeuwde toppen van de Sierra Nevada al liggen. Prachtig!
We blijven ook hier drie dagen om o.m. het Alhambra en de Sacromonte te bezoeken en te genieten van lekker eten en drinken.








Geen opmerkingen:

Een reactie posten