Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

zaterdag 8 augustus 2015

Coocking class

Gisteren zijn we vroeg van huis gegaan omdat Jacqueline zich ging onderwerpen aan een Balinese kookles in Sanur. Samen met Anjo en nog drie andere vrouwen heeft ze vandaag les gehad in het maken van de "Bumbu Bali" en andere gerechten zoals "Ayam Betutu", Sate Lilit Ayam", sop Cramcam Ayam", "Ikan Sambal Matah", "Sayur urab", "Sambal udang" en het toetje "Dadar Gulung.
Na een uurtje of drie kokkerellen zijn ze na het in ontvangst nemen van een diploma weer huiswaarts gekeerd waar Henk en Leo met rammelende magen en waterige monden zaten te wachten op de lekkere hapjes. Maar helaas!  Wij moesten het doen met het toetje "Dadar Gulung" (erg lekkere pannekoekjes gevuld met een kokosmengsel). De andere gerechten hebben ze ter plekke, direct na de les, zelf opgepeuzeld. En terecht! 
Morgen gaan we met het certificaat in de tas en de opgedane kookkennis weer huiswaarts naar Yehkuning waar Jacqueline het vandaag geleerde hopelijk in de praktijk gaat brengen.
vijf vrouwen en twee koks






het toetje
klaar om het eigen bereidsel te verorberen
Ayam Lilit

Geen opmerkingen:

Een reactie posten