Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

dinsdag 8 januari 2013

roestige scharnieren

Na 2 dagen met een behoorlijk onstuimige zee en veel regen was het vandaag weer rustig. Alleen de zon heeft zich vandaag niet laten zien.  Om half zes in de middag een temp van 29,8 graden met een een LV van 85% en een klein briesje.
Wonen aan zee is geweldig maar heeft zeker ook zijn nadelen. Alles van ijzer is stevig aan roest onderhevig zoals de scharnieren van de poort naar het strand. Door de weggevreten scharnieren en ook het vochtige klimaat sluit ie ook beroerd. De scharnieren zijn in minder dan 2 jaar volledig weggerot. Dus hebben wij vandaag  de scharnieren laten vervangen en ook de poort is opnieuw gehangen. Volgens de mevrouw van de toko zijn ze van roestvrij staal. Als het indokwaliteit is hebben we zo onze zware twijfels maar we zullen het zien. De poort sluit weer soepeltjes en daar ging het vandaag om en zodoende kunnen we hopelijk weer een paar jaar vooruit.
volledig weggevreten door de zoute zeewind

Geen opmerkingen:

Een reactie posten