Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

dinsdag 8 februari 2022

Weer strengere restricties

Indonesië gaat de coronateugels in hoofdstad Jakarta en op het vakantie-eiland Bali aanhalen, omdat het aantal coronabesmettingen daar sterk toeneemt. Onder de nieuwe maatregelen zullen supermarkten, winkelcentra en restaurants nog maar 60 procent van het normale aantal klanten mogen toelaten, zegt de verantwoordelijke minister Luhut Pandjaitan. Voor tempels en gebedshuizen is nog maar de helft van de capaciteit toegestaan. Ook de scholen zijn inmiddels weer gesloten en is men weer overgegaan op on-line lesgeven. Wanneer de nieuwe restricties ingaan, is nog niet duidelijk.

In een poging de opmars van het coronavirus, en dan met name die van de omikronvariant, te stuiten, heeft Indonesië het vliegveld van Jakarta gesloten voor inkomende buitenlandse reizigers. Gisteren meldde het Oost-Aziatische land ruim 36.000 nieuwe besmettingen. De bezettingsgraad in de ziekenhuizen is momenteel 63 procent. De maatregel om toeristenvluchten te weren, komt slechts dagen nadat Bali de eerste vakantiegangers sinds twee jaar verwelkomde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten