Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

woensdag 3 maart 2021

Bali vrijwel onbereikbaar

Het Soekarno-Hatta Airport Port Health Office (KKP) probeert de verspreiding van de nieuwe B.1.1.7 coronavirusmutatie die Indonesië binnenkomt te voorkomen door de bepalingen te blijven toepassen in overeenstemming met de Covid-19 Handling Task Forceer circulaire nummer 8 van 2021.

De SE gaat over het International Travel Health Protocol tijdens de Covid-19 pandemie.

Het voorkomen van de verspreiding van de B.1.1.7 coronavirusmutatie met behulp van de SE werd verklaard door het hoofd van KKP Soekarno-Hatta Airport Darmawali Handoko.

"Om de verspreiding het hoofd te bieden zijn we in overeenstemming met de circulaire", zei Handoko via een kort bericht op woensdag (3/3/2021) middag.

Verschillende protocollen die moeten worden nageleefd door Indonesische staatsburgers (WNI) en buitenlandse burgers (WNA) die vliegtuigen gebruiken die Indonesië binnenkomen, namelijk:

Indonesische staatsburgers / buitenlanders vertonen negatieve RT-PCR-testresultaten in het land van herkomst, welke monsters worden genomen binnen een maximale periode van 3x24 voor vertrektijd en gehecht aan het onderzoek of elektronische aanvraag van de internationale gezondheidswaarschuwingskaart (e-HAC).

Bij aankomst wordt een RT-PCR-test uitgevoerd en deze is vereist om gedurende 5x24 uur gecentraliseerde quarantaine te ondergaan.

Voor Indonesische burgers, namelijk Indonesische arbeidsmigranten, studenten / studenten of overheidsmedewerkers die in buitenlandse dienst zijn, ondergaan quarantaine in Wisma Pademangan, Noord Jakarta, op kosten van de overheid.

Voor buitenlanders, inclusief buitenlandse diplomaten, behalve het hoofd van de buitenlandse vertegenwoordigers en hun families, die in quarantaine gaan op een door het ministerie van Volksgezondheid gecertificeerde plaats, worden de kosten gedragen door de reiziger.

Nadat de Indonesische staatsburgers / buitenlanders 5x24 uur in quarantaine zijn geplaatst, wordt opnieuw RT-PCR-onderzoek uitgevoerd.

Indonesische staatsburgers / buitenlanders met een negatief resultaat tijdens het herexamen mogen de reis voortzetten en het wordt aangeraden om 14 dagen in zelf quarantaine te gaan.

Voor Indonesische staatsburgers die positief zijn tijdens het heronderzoek, wordt de behandeling op kosten van de overheid in het ziekenhuis uitgevoerd, terwijl voor buitenlanders de kosten zelfstandig worden gedragen.

Handoko deed een beroep op Indonesische staatsburgers / buitenlanders die potentiële vliegtuiggebruikers zijn uit of in het buitenland om de gezondheidsprotocollen strikt te blijven implementeren en SE nummer 8 van 2021 te implementeren.

Los daarvan zei VP Corporate Communication van PT Angkasa Pura II Yado Yarismano dat de Air Covid-19 Handling Unit screening blijft uitvoeren in overeenstemming met de toepasselijke procedures.

"Alle belanghebbenden werken samen om gezondheids-, beveiligings- en veiligheidsprotocollen te implementeren", zei Yado woensdagmiddag via een kort bericht.

Yado deed ook een beroep op toekomstige vliegtuiggebruikers om zich goed voor te bereiden op vliegreizen.

Daarnaast, aldus Yado, moeten ook alle benodigde reisdocumenten goed worden voorbereid.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten