Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

zaterdag 2 mei 2020

De Mythe

De Mythe dat Balinezen niet ziek kunnen worden van Corona bestaat, ondanks grote borden, in ons dorp nog steeds. Na 6 weken afwezigheid hebben we onze ochtendwandeling weer gedaan. Ruwweg geteld...van de twintig mensen die wij tegenkwamen droegen er drie een masker (mondkapje). We wilden bananen kopen in de warung maar we zijn doorgelopen omdat er zeker acht vrouwen binnenstonden.....zonder mondkapje. We komen terug op het strand zijn er net twee vissersbootjes terug van zee. De gehele groep, een man of acht, bij het terugzetten van de bootjes en het uitladen van de vis en spullen....zonder mondkapje. Ze blijven hier glimlachend stront eigenwijs dat is duidelijk maar wij blijven met mondkapje op afstand, ook dat is duidelijk.

Maar gelukkig laat de natuur zich niet regisseren en blijft het wandelen prachtig ondanks dat ze het vieze afval nog steeds dumpen langs de rijstvelden maar dan kijken we maar gewoon de andere kant op.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten