Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

woensdag 11 maart 2020

Het Koningspaar


In het kader van het Staatsbezoek waren wij met velen van de Nederlandse Gemeenschap die in Indonesië wonen en/of werken, te gast bij een ontvangst met Koning Willem Alexander en Koningin Maxima. De ontvangst was in het Erasmushuis, het Nederlands cultureel centrum, in Jakarta. Bij aankomst werden we direct overvallen door een grote tropische hoosbui maar men stond klaar om ons een paraplu te overhandigen om zodoende toch droog naar binnen te kunnen. Eerst door de securitycheck en dan naar boven naar de aula. Onder het genot van een drankje en heerlijke hapjes werd er gewacht op het Koningspaar. Om rond een uur of acht kreeg iedereen de gelegenheid persoonlijk de groet te brengen middels een knik of het Soedanese handgebaar. Een hand geven werd helaas uitgesloten vanwege het Coronavirus. Daarna kwam het Koningspaar naar de grote zaal voor gesprekken met gasten die daarvoor waren uitgekozen op basis van hun activiteit in Indonesië.
Het borrelen en happen ging gewoon door tot half 10. Wij hebben het ervaren als een prachtige gelegenheid om Willem Alexander en Maxima te kunnen ontmoeten. Ook een ontmoeting met de Hollandse pers was leuk, en ff op de foto met Astrid Kersseboom.
Fotocamera’s waren niet toegestaan maar iedereen had wel zijn mobiele telefoon bij zich om toch fotos’s te kunnen maken.


met Astrid Kersseboom van de NOS


met Jeroen Snel van “Blauw Bloed”

met het Ambassadepersoneel


Geen opmerkingen:

Een reactie posten