Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

dinsdag 4 juni 2019

Cuenca

Zondagmiddag na het communiefeest hebben we afscheid genomen van onze vrienden. Maandagmorgen zijn we in Guardamar in de auto gestapt naar Cuenca. Een prachtige gelegen historische stad in een bergachtig gebied. Cuenca wordt onterecht door veel toeristen overgeslagen. Het zijn vooral Spaanse toeristen die we hier tegen gaan komen. Met een tank- en eet/koffiestop reden we in dik vier uur naar het NH Hotel. Tot Albacete is het landschap droog en verre van interessant maar dat veranderde daarna snel. De prachtige kleuren die het glooiende landschap betoveren gaf ons een heerlijk Spaans gevoel. We verblijven in dit viersterrenhotel op een fijne kamer voorzien van alle gemakken.
Het is dinsdag en we gaan Cuenca verkennen. We lopen naar de “Casas Colgadas” (hangende huizen) en het “Plaza Mayor”. Het is een prachtige wandeling door de oude stad met een geweldig uitzicht op het uitgesleten landschap. Het is erg rustig.













weinig toeristen. De Hangende Huizen zijn schitterend te bewonderen van de Puente San Pablo, een smalle hangbrug boven de vallei. Na de mooie wandeling is het tijd voor een biertje op een terras van de Plaza Mayor, een aperatiefje voor het menu van de dag. Het was weer erg lekker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten