Translate our blog in your language.

Japan Kanto and Tohuku

Japan Kanto and Tohuku
Onze reis naar Noord Japan: Tokyo-Kanto-Tohuku (klik op de foto)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

donderdag 30 juni 2016

Terug naar Bali

Morgen sluiten we onze reis naar Nederland af. Na twee weken Holland en één week Spanje is het tijd om de Indonesische draad weer op te pakken. De kilootjes zijn er weer aan na de vele eetpartijen. Het gezellige en warme weerzien met onze familie en vrienden gaat plaats maken voor het vervolg van ons avontuur op Bali. De hollandse kost en het regenachtige weer ruilen we in voor nasi campur, ikan bakar en tropische warmte.
We kijken enigszins met weemoed terug naar de prachtige eet, drink- en kletsuurtjes maar vrijdag gaan we toch echt Holland weer de rug toekeren. We hebben er weer zin! Vandaag hebben nog de laatste inkopen gedaan zoals boerenkaas, extra belegen kaas, komijnenkaas en de de gatenkaas. We komen eraan! Wat is het leven op Bali zonder de hollandse kaas?
Tijdens het bezoek aan onze spaanse overburen waren we onze camera vergeten dus een foto staat er helaas niet bij. Sorry hoor Jesus en Adela. 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten