Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

donderdag 24 juli 2014

niet flexibel

Meerdere keren en huis verbouwd in Holland...een huis gebouwd in Spanje....vaak helpen bij een verbouwinkie voor vrienden....Toen we klaargewerkt waren in Spanje hebben we tegen elkaar gezegd dat we niet meer verbouwen. Een huis laten bouwen op Bali en dat is het dan. Vroeger was het allemaal geen probleem maar het lijf strubbelt nu tegen en dan is de minder aanwezige flexibiliteit van het lichaam duidelijk merkbaar. De klusjes laten we doen en we doen zelf niet veel tot niets. Op het gemak genieten van het leven. We hebben beide een motor en die staat te vaak in de zon die hier allesvernietigend is. Inmiddels hebben we de hamer weer ter hand genomen om een afdak te maken voor de tweewielers. We wilden het laten doen..zoals afgesproken maar de timmerman had geen tijd. Dus dan zelf maar weer! Eigenlijk zijn we zo gek als een deur om toch weer te gaan timmeren. We zijn al halverwege en dan is over een weekje of twee dit leed ook weer geleden. En dan gaan we weer aan reizen denken.
ook het dakpannen schilderen hoort erbij...wie dat heeft verzonnen die moeten ze maar naar een uithoek van Indonesie sturen...gekkenwerk!


een ietwat moeilijk bereikbare plek voor het timmeren van een panlat


Geen opmerkingen:

Een reactie posten