Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

vrijdag 5 april 2013

een weerzien

Gisterenmorgen vroeg zijn we wederom naar Singaraja gereden voor weer een bezoek aan het Kantor Immigrasie. Op 18 maart jl. hebben we ook al documenten gebracht maar men wenste nog meer te zien alvorens de KITAS afgegeven kan worden. Hangend onder een voor ons te laag loket hebben we alle gewenste papieren af kunnen geven. Ze vroegen zelfs documenten die we al op 18 maart hadden afgegeven want die waren verdwenen...en waarheen...???? Menselijk foutje zeker. Omdat er een nieuw hoofd van het kantoor is aangesteld worden alle puntjes op de bekende i nog eens extra streng gezet. Het dossier is nu compleet en is het nu wachten op een sms dat we kunnen komen voor de vingerafdrukken en de foto. Daarna nog een keer terugkomen voor het afhalen van de nieuwe KITAS.
Vanuit Singaraja zijn we via Bedugul naar Sanur gereden. Een mooie slingerrit door de bergen. Net na Bedugul zijn er langs de kant van de weg veel aapjes te spotten maar wij zijn altijd doorgereden omdat we dachten dat ze agressief zouden zijn. Maar nu zijn we wel gestopt en het is gebleken dat het niet zo is. Sorry hoor aapjes en bedankt voor de mooie foto's!
's Avonds hadden we een ontmoeting met onze spaanse/hollandse vrienden Gerard en Lizette in hun hotel om het Balinese diner, met dans, mee te beleven. Prima eten en een leuke dansvoorstelling.
En niet te vergeten....heel gezellig. Vandaag gaan we met ze naar Ubud.
onderweg naar Bedugul........op weg naar de tempel
de fam. Aap in in de buurt van Bedugul
op de kiek na de dansvoorstelling

Geen opmerkingen:

Een reactie posten