Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

donderdag 10 mei 2012

terug uit Denpasar

Een bewolkte dag. 28 graden om 18.30 uur en luchtvochtigheid 83% met een beetje wind.
Om een uur of negen, na het door ons zelf in elkaar geflanste ontbijt op bed, zijn we weer in de auto gestapt. We hebben geslapen in een homestay met een prima kamer maar zonder ontbijt. Misverstand! Eerst boodschappen gedaan bij de Carrefour. Toch een winkel waarvan er maar weinig zijn op Bali. Vooral het verse bruinbrood, vleeswaren en kaas zijn daar heerlijk. We hebben zelfs Australisch rundergehakt meegenomen om eens een balletje te kunnen draaien als we de rijst even zat zijn. Na de "karrenvol" zijn we huiswaarts gereden. Onderweg, in de warung aan de weg, soto ayam (kippesoep) gegeten. Daarna nog even een laatste bezoekje aan de Toyotadealer want we hadden nog een paar vraagjes maar die zijn beantwoord en dus huiswaarts. Onze nieuwe auto kunnen we 23 mei ophalen.
onderweg
Na 3 uurtjes rijden waren we weer thuis. Daar zaten Wayang en Putuh al op ons te wachten om de boodschappen uit te laden. 
Putuh en Wayang

Geen opmerkingen:

Een reactie posten