Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

donderdag 28 juni 2012

Vroege vogels

De dag begon stevig bewolkt en in de loop van de ochtend was er een dreigende lucht maar het kwam niet tot regen. Daarne brak de zon door en werd het 30 graden, zondere wind.
Vanmorgen ben ik (Henk) zeer vroeg opgestaan. Of eigenlijke al midden in de nacht. En dit alles om het voetbalpotje Spanje-Portugal te zien. Onze buurman Wally zat al voor de buis toen ik slaperig met een koppie thee bij hem binnenschoof. De wedstrijd was al negen minuten oud. Op een sneeuwerige zender hebben we Spanje met geluk de pingels zien winnen. En ja hoor zoals te verwachten ontvingen we na afloop een email met een foto met een half dronken bevriende Spanjaard met zijn schoonzonen. Het was dus half 6 toen het was afgelopen en dus te laat (te vroeg) om nog te gaan slapen. Dus zijn we naar de weg gelopen en hebben ons neergeplant in de daar al jaren staande gazebo, die gebruikt wordt als hangplek voor oud en jong, en hebben Yeh Kuning zien ontwaken. Binnen vijf minuten was het van donker weer licht en kwamen de schoolkinderen, op de fiets in schooltenue, om half 7 al voorbij. De school duurt tot 11.00 uur. Diverse hanen en kippen scharrelden ons voorbij. Zelfs de huis-aan-huis verkopende visvrouw hebben we kunnen groeten. Selamat pagi!!
Om een uur of half acht terug naar huis waar Jacqueline nog lag te knorren maar even later zag zij ook het vroege daglicht. Een koppie thee. De metselaar kwam eraan want dat werk gaat ook, zij het zeer traag, gewoon door. Maar het wordt al gaande duidelijk wat ie aan het maken is.
wakker worden met buurman Wally in de straathangplekgazebo met een " kopi bali"  van de buurvrouw

Geen opmerkingen:

Een reactie posten