Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

maandag 18 juni 2012

Hete Tina

Een vrij bewolkte dag met aardig veel wind. De temp. om 17.30 uur was 28,8 graden met een LV van 79%.
Het was het dagje met van alles wat. Vannacht (03.00 uur) eerst de afgang van Oranje gadegeslagen bij buurman Wally, daarna nog even terug naar bed maar dan is het opstaan toch minder fris.  Met het ietwat brakke gevoel op de scooter naar Negara voor boodschappen. Verder nog wat kleine klusjes gedaan aan het huis en onze rust genomen. Veel rust genomen.
Vanavond gaan we weer eens een hapje eten op de Pasar Malam maar dan lopen we " Warung Tina " snel voorbij. We hebben daar 1 keer Nasi Campur gegeten en Tina keek niet op een pepertje. Het eten brandde ons de mond uit en dat vinden we helemaal niks. Maar er zijn genoeg warungs met minder heet en dus keuze genoeg om wel te smullen. Ons favorietje is saté met rijst en soto ayam maar omdat nou elke dag naar binnen te werken gaat ons ook te ver. Dus werd het vanavond " Cap Cay dengan Nasi Putih dengan Telur Goreng"  En ze weten inmiddels daar dat we het eitje erbovenop willen hebben.



onze favoriet: Saté Ayam met Nasi Putih en Soto Ayam
voor 17000 RP = 1,50 euro PP

1 opmerking: