Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

maandag 15 april 2013

afscheid

We hebben geslapen in Sanur. Het is kwart over zes en het is heerlijk toeven op het balkon. De vogels fluiten en de eekhoorns zijn driftig in de weer. Het is onze laatste dag samen met Gerard en Lizette.
Eerst hebben we nog even van het zwembad genoten en daarna was het tijd voor het ontbijt. Maar de echte afsluiting van onze geweldige dagen begon om half elf. Gerard en Lizette hadden een massage geregeld van 2 uur per persoon. Toppie!! En dat was genieten, ongelofelijk! Volledig relaxed en bijna als nieuw stapten we, na een koppie thee, het massage huis uit op weg naar de lunch.
Na de lunch was het toch tijd om afscheid te nemen. Het was een geweldig weerzien! Zij blijven zwaaiend nog een paar dagen en wij gingen zwaaiend naar huis. Na 3 uurtjes rijden, zonder files door kapotte trucks, waren we weer thuis met een ongekend goed gevoel. Lieve vrienden...bedankt! Morgen weer een "gewone" dag.
klaar voor de massage
een geweldig hotel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten