Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

dinsdag 19 maart 2013

paella

Na een wolkeloze morgen met veel zon is het inmiddels een beetje bewolkt geraakt. In de verte soms wat gedonderd dus er zou wel eens een bui regen kunnen komen. De temp. om 15.00 uur is 31.6 graden met een LV van 86% en geen wind.
Toen wij in april 2012 vertrokken uit Spanje werden wij uitgezwaaid door onze lieve en beste Spaanse vrienden Ma. Carmen en Basilio. Vlak vóór ons vertrek hebben we nog één keer mogen genieten van Ma.Carmen's paella. Tijdens het emotioneel einde van deze gezellige middag kregen we de kruiden mee om hier in Bali een poging te doen paella te maken. En wij hebben dit uiteraard belooft. En belofte maakt schuld. Bijna een jaar lang waren dit woorden maar nu hebben we ook de daad erbij gevoegd.
Tijdens het eten van onze paella dachten wij in weemoed terug aan al die gezellige dagen op de "campo" bij deze fijne vrienden. Basilio en Ma. Carmen.....amigos gracias y hasta pronto...hasta el Año 2017!! Un Año fuie como un Avion......muy rapido!
april 2012....onze laatste Paella van Ma.Carmen in Spanje
soms worden we er per email aan herinnerd...het water uit de mond!
de Balinese Paella van Jacqueline....iets anders maar ook heerlijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten