Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

woensdag 12 september 2012

waterpomp

Ontzettend vroeg opgestaan. om 5 uur kon ik de slaap niet meer vatten dus dan maar een kop thee en een kruiswoordraadsel. Tussendoor een "feutje" leggen want in Holland was het laat in de avond en dan zijn er nog feuters wakker.  Het is nu 10.00 uur en de temp. is 27,8 graden en de LV is 82%. Dit geeft al aan dat de regentijd er aan gaat komen.
Terwijl ik vanmorgen bij de balinese buren van de steenfabriek een koppie koffie deed en Yeh Kuning ontwaakte kwam moeder de kip met haar kroost ook al voorbij. Moeder koe met het onlangs geboren kalf keken toe vanaf de overzijde van de straat.
Gisteren heb ik nog een nieuwe waterpomp laten plaatsen omdat de nieuwe eigenaren van een verkocht huis werden geconfronteerd met "enig" achterstallig onderhoud waaronder een waterpomp die duidelijk aan vervanging toe was.
het pasgeboren kalfje kijkt toe...
...hoe moeder kip met haar kroost scharrelend voorbij komt.

2 opmerkingen:

  1. Wij volgen al een poosje jullie verhalen, zo zijn we toch een beetje in Bali! Hoe zou jullie zo op Bali gaan wonen wat betreft werk, wonen, grond gekocht?, enz. Daar zijn we wel benieuwd naar, dat is toch niet zo makkelijk?

    Groet, Anita Dijkstra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoe reeageert jullie logé op de voorbij lopende veestapel? Die van ons zouden er meteen achteraan gaan en proberen ze te pakken te krijgen. wat ze er dan mee zouden doen durf ik niet te voorspellen. Mee proberen te spelen???

    je kan het ook echt niet laten he, met zwembaden bezig te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen