Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

vrijdag 3 augustus 2012

de markt

Het is rare benauwde dag. Geen wind en geen zon. Het voelt loom aan en we zijn niet vooruit te branden. Het is zwaar bewolkt en de LV is 85%. De temp.om 12.00 uur is 27,3 graden.
Vanmorgen zijn we al heel vroeg opgestaan. Om 06.00 uur gingen we naar de markt in Negara om rundvlees te kopen want Wally gaat lekker Indisch koken en dan gaat ie o.m. rendan maken.
Dus om kwart over zes waren we daar en de bedrijvigheid begon net een beetje te komen. De vis- en vleesstalletjes waren al vol in bedrijf maar de rest was nog in opbouw. Dus eerst het vlees en daarna nog wat lekkere Balinese snoepjes en andere typische lekkernijen. Een kilo goed rundvlees kost 60.000 RP en dat is rond de 5 euro. Varkensvlees kost 40.000 RP. Ook de vis ziet er prima en vers uit. De volgende keer kopen we verse vis voor op de gril. 
verse vis
Jac. in de Balinese snoepkraam
een banaantje?
een stukkie rundvlees voor Wally

1 opmerking:

  1. Eet smakelijk. Er ligt niks in de koeling zeker. Vandaar dat je dan vroeg naar die markt moet gaat. Is die elke dag? Wel spot goedkoop zeg.

    BeantwoordenVerwijderen