Gidsen Kalimantan

CHRIS - Gids Tanjung Puting
Een prima gids om het Nationale Park "Tanjung Puting"te bezoeken.
Hij is geboren en opgegroeid in de jungle van dit park en kent de weg en de Oerang Oetangs op zijn duimpje. De meeste apen herkent hij en weet de naam. Vele jaren heeft hij als "ranger"gewerkt in Tanjung Puting. Tegenwoordig woont hij in Kumai, het dorp aan de rivier vanwaar de Klotoks (boten) vertrekken naar Tanjung Puting. Hij is een nette kerel die alles over heeft om zijn klanten het naar de zin te maken. Hij weet en vertelt veel over de Orang Oetangs en het leefgebied Tanjung Puting.
Een complete tour naar het park is door hem rechtstreeks te regelen.
Chris, rechts op de foto
Telefonisch en via Whats App te bereiken.
0062 85705492137

===============================
TAILAH - Gids in Banjarmasin en Loksado

Een geweldige gids om een trekking te maken in de buurt van Loksado in de jungle rondom het Meratus gebergte. Hij is daar geboren en weet alles van het gebied. Het is zijn grote passie om hier rond te trekken met toeristen.

Hij is ook de juiste gids om naar een drijvende markt te gaan, een vaartoer te doen door de kanalen van de stad, naar de zwemmende buffels in Nagara en de diamantmijnen in Martapura. Hij weet ook diverse warungs met het lekkere lokale eten zoals Soto Banjar Nyoman Banar, een heerlijke soep.
Hij spreek engels, is zeer flexibel en is altijd te vroeg op de afspraak. Nooit te laat!
Hij bereikbaar op zijn mobiele telefoon
0062 85821035791 
of Whats App 0062 82155625555
Tailah

Geen opmerkingen: