Translate our blog in your language.

Japan Kanto and Tohuku

Japan Kanto and Tohuku
Onze reis naar Noord Japan: Tokyo-Kanto-Tohuku (klik op de foto)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

dinsdag 5 februari 2019

High Tea in Galle

Dag 27
Dinsdag 5 februari

Met pijn in de lendenen zijn we opgestaan. Oorzaak: het bed. Na het voortreffelijke ontbijt even gebabbeld met Kodi, de eigenaar. We zijn verkast naar een andere kamer, die vrij kwam, met een veel beter bed. Top geregeld.
We gaan aan de wandel over de muur van het Fort. Maar het is veel te heet met de brandende zon hoog aan de hemel. We besluiten de smalle schaduwstraatjes te nemen. De muur doen we tegen de avond dan wel?..mits het droog blijft. We bezoeken enige Hollandse bouwwerken zoals de "Dutch Church". Het is de hoogste tijd voor een ijskoffie. We strijken neer in Royal Dutch Café waar we ook nog even struinen in het winkeltje met souveniers en kleding. De koude Cinemon Ice Coffeee is lekker. Terug naar de homestay, effe rusten voordat we om een uur of half 3 naar Hotel Yara Galle Fort gaan voor de "High Tea". Ook dat is heerlijk.....mmmmmm. We zijn net klaar met die toren lekkere dingentjes begint het weer te hozen. Dan maar terug onder de plu naar onze slaapplek het Beatrice House en daar in de ruststand. Het is vijf uur....de regen is gedaan en de lucht klaart op. We strikken de veters van onze schoenen en doen een wandeling over de muur van het Fort. Om ons heen horen we veel Russische en Chinese klanken. Massatoerisme aan de zuidkust! De zonsondergang is mooi. Morgen nog een halve dag in Galle en dan laat in de avond via Kuala Lumpur terug naar Bali. Een maand Sri Lanka was mooi, we hebben genoten.














Geen opmerkingen:

Een reactie posten