Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

maandag 9 oktober 2017

Garden by the Bay

Aan het einde van de middag waren we terug van het bezoek aan de dierentuin. Van het metrostation zijn direct doorgelopen naar de City Square Mall. Hier zit het Din Tai Fung restaurant, bekend om zijn heerlijke dumplings. Daar hebben we op een prettige manier onze magen gevuld. Na een klein uurtje rusten in het hotel zijn we met de MRT naar de Gardens by the Bay gegaan om de lichtshow te aanschouwen. We waren iets te laat maar hebben toch een groot deel van dit lichtspektakel kunnen beleven. Het was prachtig. Gardens by the Bay  ligt achter het enorm grote en dure Marina Bay Sands Hotel.

Gardens by the Bay is een park in Singapore dat bijdraagt aan de strategie van de Singaporese overheid om Singapore te transformeren van een "tuinstad" naar een "stad in een tuin". Het doel is om de kwaliteit van leven te verhogen door het verbeteren van groen en fauna in de stad. Daarmee draagt het bij aan de visie om van Singapore een toonaangevende wereldwijde stad van de 21ste eeuw te maken. Het 101 hectare grote park bestaat uit een futuristisch bos van immense metalen bomen (‘Supertree grove’), een onder architectuur aangelegd park en twee grote kassen (biomen). Het is naast Singapore Botanic Gardens met daarin de National Orchid Garden de tweede botanische tuin van Singapore.

Een klein impressie van dit prachtige schouwspel.














Geen opmerkingen:

Een reactie posten