Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

zondag 10 juli 2016

Bij de kapper

We zijn inmiddels al weer een week terug op Balinese grond. Jacqueline keek in de spiegel en constateerde dat een knipbeurt bij de kapper maar moest gebeuren. Het is woensdag......en zij naar de knipsalon in Negara (zie voor je een warung met een stoel en een spiegel). "Sorrie vandaag kan ik niet want ik moet naar Denpasar". Dan maar morgen. "Sorrie maar vandaag kan ik niet want ik moet naar Singaraja". Dan nog maar een dag opschuiven. Het is inmiddels vrijdag en Jac stapt op haar motor richting Negara. Daar aangekomen. Het rolluik dicht, dame komt naar buiten en zegt: "sorrie vandaag kan niet want we hebben een ceremonie......zondag kan wel want dan ben ik toevallig thuis. Het is zondag en ja hoor ze is er. Het rolluik van de warung is blijkbaar net omhoog want het is bloedheet onder het golfplaten dakkie. Omdat het zo warm is zet ze de ventilator aan en begint te knippen terwijl de haren van Jacqueline alle kanten opwapperen. Blijkbaar had de kapster ook in de gaten dat dit een onwerkbare situatie was. Ze zet dan toch maar de ventilator uit terwijl het uit de hand gelopen kapsel nog net te redden was.
Jacqueline heel nuchter:" als het zoals alle dagen op een staart zit zie je er toch niets van". Ook dit is het Balinese leven en dat voor RP 20.000 roepias. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten