Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

woensdag 23 september 2015

Papaya

Papaya....is de bekende heerlijke tropische oranjegekleurde vrucht die overal op Bali verkrijgbaar is en wordt gegeten. Maar in Kuta (Denpasar) is een heel andere Papaya voorhanden. Het is een winkel gespecialiseerd in allerlei verse broodjes en Japanse lekkernijen zoals vele soorten sushi. Bij binnenkomst komen de bakgeuren je al tegemoet. Aan de linkerzijde, te zien door een glazen wand, is de bakkerij waar men druk doende is om al die heerlijke broodjes en taartjes te bakken. Kies een broodje en een kop koffie en ga zitten om van dit lekkere te genieten. Verderop in de winkel is de kleine supermarkt met vele verswaren zoals vis, vlees en broodbeleg.
En achterin staan de vitrines met allerlei soorten sushi. Eenkeuze maken is moeilijk. 
"Fresh Gallery Papaya" is voor ons een vaste koffiestop als we in Kuta of in de buurt zijn. Onze dag begint daar, na een autorit van minimaal drie uur, met koffie en gebak. En op de terugweg peuzelen we regelmatig een klein bakjes sushi naar binnen.






Geen opmerkingen:

Een reactie posten