Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

woensdag 24 september 2014

Amed

Onze tweede dag aan de oostkust van Bali. Amed bestaat uit drie prachtig gelegen baaien. Jemeluk, Bunaten en Lipah. Wij bivakkeren aan het strand van Lipah. Er is hier van alles te doen maar wij hebben gekozen voor een luie dag op een bedje van tropisch hardhout met een dun matrasje. Tussen het liggen door zijn we diverse keren het water ingelopen om met de snorkel op ons te gaan vergapen aan de prachtige koralen en vissen. En vandaag was het een mooie snorkeldag omdat het wederom helder water was. Vanaf een uur of vier waren we het liggen zat en hebben we ons verplaatst naar het kamerterras met uitzicht op palmen en zee. We hebben de vier stoelen bij elkaar geschoven en de tafel gevuld met verse mango, pindakoekjes, nootjes, chips en chocoladewafeltjes. Dit alles om in een uurtje tijdens de schitterende zonsondergang de eetlust behoorlijk te bederven. Na dit alles en het badderen hebben we ons naar het restaurant begeven om de avonddis te verorbeeren, van pizza tot indiase en balinese kip. Allemaal iets teveel van het goede.
Tot aan de nok gevuld rolden we weer terug naar de kamer om de ipad ter hand te nemen voor het nemen van de nodige internetakties. Wat is het leven zonder deze elektronica?
Morgen vertrekken we weer en gaan we onderweg naar huis een bezoek brengen aan de tempel der tempels op Bali...de moedertempel Besakih gelegen op de zuidflank van de Gunung Agung.













Geen opmerkingen:

Een reactie posten