Translate our blog in your language.

Japan Kanto and Tohuku

Japan Kanto and Tohuku
Onze reis naar Noord Japan: Tokyo-Kanto-Tohuku (klik op de foto)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

woensdag 13 augustus 2014

luxe kamperen

Jatiluwih

Sang Giri Mountain Tent Resort



www.sanggiri.com

Dit is een bijzondere en comfortabele accommodatie. Slapen in een twee-persoontent voor de prijs van RP 1.700.000 (110,00 euro) per nacht, dat is nog eens genieten! De tenten zijn zeer luxe uitgevoerd, alles zit erop en eraan en ze staan in een nog zeer mooie natuur in de omgeving van Jatiluwih waar de mooiste rijstterassen (sawa's) van Bali te bewonderen zijn.

Locatie
De tenten staan in de plaats Jatiluwih net even onder het bekende Bratan meer. De accommodatie bevindt zich op ongeveer 1,5 uur rijden van Ubud. Helemaal afgelegen van de drukke wereld. 

Accommodatie
Er zijn 8 tenten verspreid over het ruime terrein. De tenten zijn van alle gemakken voorzien. Een prachtig king-size tweepersoonsbed.  Daarnaast staat er in de kamer een tafel met stoel en hangt er een spiegel aan de wand. De badkamer is voorzien van wastafel met koud water dat uit de lokale bronnen komt. De douche heeft wel water uit de bron maar wordt voor u verwarmd. Uiteraard is er een toilet aanwezig. De houten bedden, stoelen en tafels zijn allemaal gemaakt van hout dat gekapt is op het eigen terrein.
Op de veranda kunt u heerlijk op het ligbed of op een van de stoelen genieten van de werkelijk fantastische uitzichten over de omgeving. 

Voorzieningen
Er is een restaurant aanwezig waar zowel het ontbijt, de lunch als het diner klaargemaakt worden voor u. Alle benodigde ingrediënten komen uit eigen “tuin”. U zult zich verwonderen over de mogelijkheden van alle planten die daadwerkelijk eetbaar zijn; varens in de salade, soep gemaakt van bananenstronken. Het is allemaal heerlijk. Als u het leuk vindt, dan kunt u de dames in de keuken helpen koken. Het zijn geen standaard kookcursussen. Het gaat zoals het gaat.
The Giri biedt bijzondere trekkings door de regenwouden en langs rijstvelden waar de tenten gelegen zijn. Wandelingen van 1, 2, 3 of eventueel 7 uur zijn mogelijk. De mensen die u begeleiden tijdens de wandelingen kennen de omgeving zeer goed en geven uitgebreid uitleg over alles wat groeit en bloeit in dit gebied. Er zijn rubberlaarzen aanwezig voor de wandelingen zodat u geen speciaal schoeisel mee hoeft te nemen en u droge voeten houdt. Ook zijn er mountainbikes aanwezig voor avontuurlijke fietstochten.
 www.sanggiri.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten