Translate our blog in your language.

Onze komende reis vanaf 3 mei

Onze komende reis vanaf 3 mei
Vanaf 3 mei: Noord Thailand, Laos en Cambodja (klik op de foto voor het reisverslag)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

donderdag 17 juli 2014

een kleine rustpauze

We zijn er weer! Voor degenen die ons hebben gemist. Mede door een kleine verbouwing en wat minder bloginspiratie hebben we ruim twee weken niet geschreven op ons blog. Maar de kleine aanbouw is halverwege en dus gaandeweg komen de schrijfkriebels weer. We zitten midden in de droge tijd en dat betekent naast droog weer ook koude nachten. 
's Morgens om zes uur is het zo'n 21 graden en dat is voor hier vrij frisjes. Het slapen onder een dun dekbedje is geen overbodige luxe. Overdag tikt de temperatuur gewoon de dertig graden aan. De afgelopen week heeft het ook behoorlijk gewaaid en dat komt niet zo heel veel voor. Tijdens de vroege strandwandeling doe ik dan ook graag een dun truitje aan. Ons Balinese leventje met hond hobbelt gewoon door. Huisje, boompje, beestje, nasi goreng, bami goreng, nasi campur, gado-gado  koffie met een speculaasje van Verkade, af en toe een klusje en "gewoon" genieten van het lekkere leventje.  

het afdak voor de motoren in aanbouw
ook Jodokus de Balinese gele spreeuw kijkt tevreden toe!

Madé is altijd blij met een beetje aandacht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten