Translate our blog in your language.

Japan Kanto and Tohuku

Japan Kanto and Tohuku
Onze reis naar Noord Japan: Tokyo-Kanto-Tohuku (klik op de foto)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

woensdag 20 november 2013

Bali Nieuws

De overgangsmaand tussen de droge en natte tijd hebben we weer achter de rug. In de periode van een week of vier à vijf  is het erg warm en zweterig. Inmiddels heeft het een aantal keren flink geregend en is de klamheid een stuk minder. Vanmorgen om 08.00 uur was de temp. 26 graden met wel een hoge LV van boven de 90%. De regentijd duurt tot maart/april. Ook vandaag is de zon er nog niet in geslaagd om zich te laten zien. De zware bewolking heeft duidelijk de overhand is zich aan het voorbereiden op een plens water die erg welkom is voor de tuin die vandaag een snoeibeurt heeft gehad.


Bus met Chinese toeristen op Bali verongelukt

Gepubliceerd: 19 nov 2013 08:59 Laatste update: 19 nov 2013 08:59 Algemeen

Een bus met dertien Chinese toeristen is op het Indonesische eiland Bali van de weg geraakt en in een ravijn gestort. Zeven inzittenden zijn bij het ongeluk, dat zich maandag in de buurt van Pecatu voltrok, om het leven gekomen. Dit meldt de verkeerspolitie van Bali dinsdag.

Vijf Chinezen, de chauffeur en de Indonesische reisleider van het gezelschap vonden de dood. De overige acht Chinese toeristen raakten allen gewond.
Eerste onderzoek wijst erop dat de bus op een bergweg bij het omhoog rijden motorproblemen kreeg, terug naar beneden zakte, van de weg raakte en in een vijftien meter diep ravijn terechtkwam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten