Translate our blog in your language.

Japan Kanto and Tohuku

Japan Kanto and Tohuku
Onze reis naar Noord Japan: Tokyo-Kanto-Tohuku (klik op de foto)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

woensdag 19 juni 2013

De start van onze reis

Vanmorgen na het taart eten op het strand in Sanur zijn we door onze vrienden Leo en Anjo weggebracht naar het vliegveld. Om half vier zijn op het vliegtuig gestapt van Air Asia naar Ujung Pandang of Makassar op Sulawesi. Hier gaan we onze rondreis beginnen. Na een redelijk rustige maar ijkoude vlucht met weinig beenruimte waren we anderhalf uur later op de luchthaven Sultan Hasanuddin. Bij de bagageband hebben we ene, hoe is het mogelijk, Leo ontmoet. Deze aardige kerel werkt op de luchthaven en die ging toch naar huis en bood ons aan mee te rijden voor RP 75.000 en dat is niet te veel voor 45 minuten rijden over de tolweg en het drukke Makassar. Zelfs de tol van RP 7.500 was inclusief. Normaal kost een taxi zonder meter RP 100.000 De schrik sloeg ons nog even om het lijf omdat we dachten dat de rugzak van Jac. er niet bij was. Dit was gelukkig loos alarm omdat ze haar eigen zak niet herkende. Er bleef nog één stuks bagage ronddraaien en ja hoor dat was Jac's zak!
Tijdens de taxirit heeft Leo best veel verteld over Sulawesi en waar het beste naar toe kunnen gaan.
Zijn chauffeur reed in een vrije nieuwe Toyota Kijang met helaas een defecte airco. Maar och dat drukte de pret in zijn geheel niet. Een beetje zweten zijn we wel gewend.
En uiteraard .....mochten we vervoer zoeken dan mogen we hem bellen. Och dat is business en logisch! Inmiddels liggen we in de ruststand in het hotel Baji Gau. Ons werd een "deluxe" room aangeboden terwijl we een standaardkamer hadden geboekt. Helemaal goed. Zo meteen gaan we nog een happie eten aan de warung en morgen na het ontbijt gaan we de stad verkennen.
Zie ook ons reisverslag op: henkenjacqueline.waarbenjij.nu

Geen opmerkingen:

Een reactie posten