Translate our blog in your language.

Japan Kanto and Tohuku

Japan Kanto and Tohuku
Onze reis naar Noord Japan: Tokyo-Kanto-Tohuku (klik op de foto)

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Wij zijn Henk en Jacqueline en wonen sinds 2012 op Bali. Wij gaan graag op ontdekkingsreis in Indonesie en andere landen in Azie

Welkom op ons blog

Welkom op ons blog

Aantal pageviews t/m vandaag

Aantal pageviews t/m vandaag

Totaal aantal pageviews t/m vandaag

Hot news

Een mijlpaal: Woensdag 23 december 2020
300.000 vieuws.

Translate our blog in your language

dinsdag 9 april 2013

Monkey Forrest

Het is tegen zessen en het lichaam zegt me dat ik genoeg heb geslapen. Dus ga ik eruit en maak een koppie thee. De vogeltjes zijn nadrukkelijk aanwezig en fluiten mij tegemoet als ik een stoel aanschuif op het terras. De temp. is 24 graden en het is windstil. Madé ligt op zijn matje en spitst haar oren als ze de deur hoort opengaan en denkt hé...ontbijt. Een nieuw dag is aangebroken.
Afgelopen zondag waren we met Lizette en Gerard in Ubud. Aan de rand van deze leuke gezellige plaats ligt het Monkey Forrest Santuary (Apenbos). In het bos liggen een tempel, Pura Dalem Agung (tempel van de dood) en een begraafplaats. Het is een beschermd gebied waar een aantal groepen langstaartmakaken (Macaca fascicularis) leven. Nadat wij via de hoofdpoort het bos waren ingelopen, zagen wij veel apen springen, lopen en huppelen op zoek naar lekkere dingen. Maar een gewaarschuwd mens telt voor twee behalve Gerard want die liep nonchalant met een plastic zakje met bananen te slingeren. Voordat hij het zelf in de gaten had was hij binnen "no time" beroofd van deze kromme lekkernij.
entree RP 20.000 exclusief bananen
hmmm...lekker ...let op daar komt een kerel met een zak bananen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten